BREAKING: Brexit avansează. Reuniune a liderilor UE pentru a semna ACTELE oficiale de „divorţ” UE-Marea Britanie

Postat la 15 noiembrie 2018 40 afişări

Preşedintele Consiliului European, Donald Tusk, a stabilit că liderii din cadrul Uniunii Europene se vor reuni pe data de 25 noiembrie pentru a semna acordul privind termenii de retragere a Marii Britanii din Blocul comunitar, relatează site-ul agenţiei Dpa.

BREAKING: Brexit avansează. Reuniune a liderilor UE pentru a semna ACTELE oficiale de „divorţ” UE-Marea Britanie

Reprezentanţii statelor membre UE vor analiza textul documentului în următoarele zile.

"Dacă nu se va întâmpla ceva neprevăzut, liderii UE se vor întâlni pe 25 noiembrie pentru a finaliza înţelegerea", a declarat Tusk.

 

"Deşi sunt trist să vă văd plecând, voi face tot ce pot pentru a face această retragere cât mai uşoară pentru ambele părţi, atât pentru voi, cât şi pentru noi", a afirmat preşedintele Consiliului European.

 

Miercuri, negociatorii UE au informat că a fost făcut un "progres decisiv" în eforturile de a asigura că Marea Britanie nu se va retrage în luna martie din UE fără un acord.

 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.