Întâlnirea de miercuri între Klaus Iohannis şi premierul britanic Theresa May, anulată

Postat la 14 noiembrie 2018 58 afişări

Întâlnirea între preşedintele Klaus Iohannis şi Theresa May, programată să aibă loc miercuri, de la ora 17.30, a fost anulată, la solicitarea premierului britanic, a informat Administraţia Prezidenţială.

Întâlnirea de miercuri între Klaus Iohannis şi premierul britanic Theresa May, anulată

"Vă informăm că întrevederea Preşedintelui României, domnul Klaus Iohannis, cu Prim-ministrul Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, doamna Theresa May, programată pentru data de 14 noiembrie 2018, la solicitarea premierului britanic, nu va mai avea loc din motive obiective, ce ţin exclusiv de partea britanică, având în vedere faptul că şedinţa de Guvern pentru a aproba textul acordului de retragere a Marii Britanii din Uniunea Europeană este încă în desfăşurare", a precizat, miercuri Administraţia Prezidenţială.

Preşedintele Klaus Iohannis ar fi trebuit să se vadă cu premierul Theresa May, începând cu 17.30, ora României, întrevedere la care cei doi ar fi abordat teme precum stadiul negocierilor privind Brexit şi preşedinţia Consiliului UE.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.