Orban: Am făcut un sondaj, 83% dintre români vor să îşi petreacă concediul în România

Autor: Laura Buciu Postat la 03 iulie 2020 31 afişări

Orban: Am făcut un sondaj, 83% dintre români vor să îşi petreacă concediul în România

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi seara, că, potrivit unui sondaj, 83% dintre români vor să îşi petreacă concediul în România. El a mai spus, referitor la restricţiile impuse la graniţă de Grecia, că au fost introduse „formalităţi prin care pur şi simplu o să alunge turiştii”.

Premierul Ludovic Orban a spus, joi seara, că îi îndeamnă pe români ca anul acesta şi anul viitor să îşi petreacă vacanţele în ţară.

„Am făcut un sondaj şi pentru prima oară există un procent foarte mare de români, 83%, care vor să îşi petreacă concediul în România, sau cel puţin aşa declară. Îndemnul meu este: mergeţi în vacanţă şi anul acesta şi anul viitor, în România. Atâtea lucrurile frumoase, atâtea locuri superbe care merită văzute”, a spus Orban, la B1 Tv.

Întrebat despre situaţia de la intrarea în Grecia, unde autorităţile permit accesul turiştilor doar prin punctul de trecere a frontierei Kulata – Promachonas, premierul a spus că au fost pornite demersuri diplomatice pentru eliminarea acestor blocaje, astfel încât românii să nu mai piardă timp la graniţă.

„Eu chiar am participat la o cvadrilaterală cu premierul Mitsotakis, cu premierul bulgar şi cu preşedintele Serbiei, ei ne invitau pe noi să ridicăm măsura izolării. Noi am ridicat măsura izolării şi iată că acum ei au introdus nişte formalităţi prin care pur şi simplu o să alunge turiştii. Eu le spun românilor, decât să fie puşi în situaţia asta, de a pierde ore întregi să stea la coadă, mai bine să îşi petreacă concediul în România”, a mai spus premierul.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ludovic orban,
turism,
grecia

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.