Orban: A fi anti Dragnea nu înseamnă că eşti împotriva statului Israel

Postat la 21 mai 2018 45 afişări

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a spus, luni, că dacă este împotriva ideilor lui Liviu Dragnea nu înseamnă că este şi împotriva Statului Israel, liderul PNL precizând că a susţinut mereu "relaţii prieteneşti" cu oficialităţile din Israel.

Orban: A fi anti Dragnea nu înseamnă că eşti împotriva statului Israel

"A fi anti Dragnea nu înseamnă că eşti împotriva statului Israel. Sunt un om care am susţinut relaţii prieteneşti, relaţii apropiate cu statul Israel şi resping categoric asemenea inepţii şi invenţii realizate de disperatul Dragnea care nu mai ştie ce vorbeşte", a spus Ludovic Orban în contextul în care Guvernul condus de Viorica Dăncilă a adoptat memorandumul privind relocarea ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim.

Ludovic Orban îi transmite un mesaj preşedintelui PSD şi cu privire la plângerea penală pe care a depus-o împotriva premierului Dăncilă şi a sa.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.