Orange ar putea intra pe piaţa TV

Autor: Anca Barbulescu Postat la 09 martie 2013 31 afişări

Operatorul de telecomunicaţii Orange România ia în calcul intrarea pe piaţa de servicii de televiziune prin satelit, o strategie menită să răspundă consumului din ce în ce mai mare de servicii de divertisment video al clienţilor companiei pe smartphone şi tabletă, potrivit şefului companiei, Jean-François Fallacher.

Orange ar intra astfel într-o competiţie deja foarte dură pe piaţa de servicii de televiziune din România, între RCS&RDS, Romtelecom şi UPC.

Deşi Jean-François Fallacher CEO-ul operatorului susţine că o decizie nu a fost încă luată, surse din piaţă au declarat săptămâna trecută pentru ZF că serviciile TV ale Orange sunt un lucru sigur, în condiţiile în care au început deja negocieri cu dealeri din ţară pentru instalarea echipamentelor la clienţi.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/orange-ar-putea-intra-pe-piata-tv-10656887
10656887
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.