Operatorii din turism lansează vacanţele de iarnă. „Recomandăm turiştilor noştri să încheie şi o asigurare medicală&storno.”

Autor: Andra Stroe Postat la 05 octombrie 2020 33 afişări

Operatorii din turism lansează vacanţele de iarnă. „Recomandăm turiştilor noştri să încheie şi o asigurare medicală&storno.”

În ciuda provocărilor aduse de pandemie, operatorii din turism încearcă să revigoreze industria în lunile de iarnă, mizând pe vacanţele din sezonul rece, în destinaţii calde.

Touroperatorul Paralela 45 anunţă că începând cu luna aceasta a lansat diferite variante de vacanţe de revelion – chartere din Bucureşti spre destinaţii precum Egipt, Turcia sau Grecia. Potrivit estimărilor companiei, peste 2.000 de români îşi vor petrece vacanţa de iarnă în Hurghada, Sharm el Sheikh, Antalya şi Heraklion.

„Pachetele pornesc de la 388 de euro/persoană, cu toate taxele incluse, şi au reduceri de până la 33% în perioada de Early Booking”, notează reprezentanţii businessului.

Pe lângă charterele iernii spre destinaţii însorite, turoperatorul are în ofertă şi vacanţe în România, în zonele montate şi balneare, unde hotelierii au anunţat deja programe speciale de sărbători, dar şi în Bulgaria.

„Recomandăm turiştilor noştri, indiferent de vacanţă şi destinaţie, ori vârstă, să încheie şi o asigurare medicală&storno, care îi scuteşte de bătăi de cap în situaţii imprevizibile”, declară Alin Burcea, proprietarul Paralela 45. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vacanta,
anunt,
operatori

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.