Olguţa Vasilescu, atac la Iohannis: Când tu te-ai plimbat jumătate de mandat, ataci la CCR concediul premierului?

Postat la 04 august 2018 125 afişări

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a declarat sâmbătă, referitor la sesizarea preşedintelui la CCR cu privire la concediul Vioricăi Dăncilă, că este inadmisibil având în vedere vacanţele repetate ale lui Klaus Iohannis de când este preşedinte.

Olguţa Vasilescu, atac la Iohannis: Când tu te-ai plimbat jumătate de mandat, ataci la CCR concediul premierului?

"Face (n.r.: preşedintele) plângeri penale prin acoliţi la adresa premierului, sesizări la CCR, inclusiv plângeri pentru concediu, când tu te-ai plimbat jumătate de mandat, să ataci la CCR că premierul îşi ia o săptămână de concediu...Să ne uitam ce s-a întâmplat în mandatele celorlalţi premieri cu acelaşi preşedinte Iohannis. Şi-au delegat atribuţiile. L-aţi auzit că ataca la CCR sau să aibă o reacţie de genul acesta?", a declarat Lia Olguţa Vasilescu, la Antena 3.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, sâmbătă, referitor la discuţia de vineri cu Viorica Dăncilă, că aceasta i-a spus că nu ştia că s-a publicat în Monitorul Oficial decizia de a delega atribuţiile pe perioada concediului său, telefonul venind după ce şeful statului a sesizat CCR.

"Am ajuns să avem un Guvern iraţional. Ieri am avut o discuţie care m-a făcut să cred că avem un Guvern ireal. Dacă n-ar fi trist, ar fi de râs. O decizie publicată în Monitorul Oficial prin care instala un premier interimar. Surpriză am crezut că este atributul meu. După ce a înaintat acest demers, doamna prim-ministru a sunat să îmi spună că pleacă în concediu şi că toate sunt bune. Asta după ce publicase acea decizie. I-am atras atenţia că nu e bine totuşi ce a făcut. Că acea decizie este profund neconstituţională. Şi ştiţi ce mi-a spus? Nu a ştiu că se publicase", a declarat sâmbătă Klaus Iohannis.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.