Olga Melihov a fost numită business development manager al BNP Paribas Real Estate pentru România

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 18 iunie 2014 565 afişări

Olga Melihov a fost numită business development manager al BNP Paribas Real Estate pentru România, fiind responsabilă de dezvoltarea companiei pe piaţa din România şi implementarea strategiei de creştere a acesteia.

Olga Melihov a fost numită business development manager al BNP Paribas Real Estate pentru România

Olga Melihov are peste 10 ani de experienţă pe piaţa imobiliară comercială. înainte de a se alătura BNP Paribas Real Estate, a lucrat pentru Mayland Real Estate în Polonia şi România, fiind responsabilă de activităţile de dezvoltare, marketing şi comunicare. Ea a lucrat şi pentru Seracom International Group, având sarcina de a înfiinţa sucursala din Rusia şi de a asigura managementul şi controlul tuturor activităţilor sucursalei.

Olga Melihov a absolvit Universitatea de Stat din Bucureşti şi este absolventă a programului post-universitar Real Estate Professional Executive Programme organizat de Facultatea de Economie şi Management Solvay Bruxelles şi Consiliul Polonez al Centrelor Comerciale. Românca vorbeşte engleză, rusă şi franceză.

”Crearea unei sucursale puternice a BNP Paribas Real Estate în România, conectată şi integrată în reţeaua noastră din Europa Centrală şi de Est reprezintă unul dintre punctele cheie ale strategiei BNP Paribas Real Estate în această regiune a Europei”, a declarat Patrick Delcol, CEO BNP Paribas Real Estate pentru Regiunea Europei Centrale şi de Est.

BNP Paribas Real Estate, unul dintre cei mai importanţi furnizori internaţionali din domeniul imobiliar, oferă servicii care acoperă întregul ciclu de viaţă al proprietăţilor imobiliare: dezvoltarea proprietăţii, tranzacţie, consultanţă, evaluare, managementul proprietăţii şi managementul investiţiilor.

BNP Paribas Real Estate este prezent în 38 de ţări, cu aproximativ 180 de birouri şi 3.700 de angajaţi (17 deţinute în totalitate şi 21 operate în reţeaua alianţei din care face parte, care reprezintă peste 3.000 de angajaţi). BNP Paribas Real Estate este o filială a BNP Paribas.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/olga-melihov-a-fost-numita-business-development-manager-al-bnp-paribas-real-estate-pentru-romania-12781878
12781878
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.