Firme care vindeau electronice pe două site-uri, suspectate de evaziune de peste 6,2 milioane de lei

Postat la 18 iunie 2014 67 afişări

Procurorii fac, miercuri, percheziţii în Bucureşti şi Ilfov, la locuinţele unor persoane şi la sediile unor firme care ar fi vândut pe două site-uri produse electronice, pentru care nu au plătit TVA, prejudiciul fiind estimat la 6,2 milioane de lei, potrivit Parchetului Tribunalului Bucureşti.

Firme care vindeau electronice pe două site-uri, suspectate de evaziune de peste 6,2 milioane de lei

 În acest caz, Direcţia Generală Antifraudă Fiscală a sesizat, în 12 martie, Parchetul Tribunalului Bucureşti, arătând că mai multe persoane şi firme au creat un circuit evazionist în cadrul unor tranzacţii intracomunitare de produse electronice, care au fost vândute prin intermediul a două site-uri.

Miercuri, procurorii şi poliţiştii au făcut 22 de percheziţii în Bucureşti şi în judeţul Ilfov, la domiciliile unor persoane şi la sediile unor firme. Şase persoane, pentru care anchetatorii au mandate de aducere, urmează să fie duse la audieri.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/firme-care-vindeau-electronice-pe-doua-site-uri-suspectate-de-evaziune-de-peste-6-2-milioane-de-lei-12781362
12781362
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.