Orange lansează o nouă ofertă de roaming pentru clienţii săi

Postat la 17 iunie 2014 458 afişări

Orange lansează o nouă ofertă de roaming pentru clienţii săi

Abonaţii Orange care vor călători în Uniunea Europeană, Republica Moldova sau Elveţia vor avea tarife scăzute în roaming. Opţiunea Go Europe, lansată iniţial în vara anului 2013, a avut scopul de a încuraja folosirea datelor mobile în străinătate.

Go Europe devine acum Go Europe 10 şi oferă aceleaşi tarife pentru voce şi SMS ca în ţară, având incluşi şi 10 MB de date, la tariful de 1 euro pe zi. La depăşirea traficului alocat, se reactivează automat un nou pachet de 10 MB la acelaşi tarif.

Alte opţiuni de la Orange pentru cei care se află în străinătate sunt Travel Data 100 şi Travel Data 500.

"Nevoile clienţilor se diversifică în permanenţă. Dacă acum câţiva ani serviciul roaming era considerat de foarte mulţi utilizatori drept unul premium, acum este ceva firesc pentru tot mai mulţi să folosească în călătorii aceleaşi servicii ca în ţară: apeluri, mesaje scrise şi internet. Noile variante ale opţiunilor Go Europe şi Travel Data întâmpină cerinţele clienţilor şi sunt menite să-i ajute pe tot mai mulţi să comunice şi în vacanţă fără griji." a declarat Victor Wincentovicz, Roaming Proposition Manager in cadrul Orange România.

Urmărește Business Magazin

/business-hi-tech/telecom/orange-lanseaza-o-noua-oferta-de-roaming-pentru-clientii-sai-12773979
12773979
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.