Oficial Tarom: Avem două variante, fie ne îndreptăm spre zona de low cost, fie accesăm noi pieţe

Postat la 12 noiembrie 2013 158 afişări

Compania Tarom a fost nevoită să revizuiască modelul de operare din cauza concurenţei şi analizează fie să acceseze noi pieţe, cum ar fi cele din Asia, fie să se îndrepte spre zona de low cost, a declarat George Marin, vicepreşedinte business strategy la Tarom.

Oficial Tarom: Avem două variante, fie ne îndreptăm spre zona de low cost, fie accesăm noi pieţe

 "Compania Tarom a fost nevoită să îşi revadă modelul de operare din cauza condiţiilor de pe piaţă. Presiunea venită din partea concurenţei şi a transportatorilor de tip low cost este fantastică. Compania Tarom trebuie să concureze pe piaţă cu alte 38 de companii aeriene, fiind cea mai crâncenă competiţie pe care a întâlnit-o în istoria sa", a spus Marin.

El a afirmat că, "din păcate", analiza la care lucrează reprezentanţii Tarom evidenţiază doar două posibile direcţii pentru o companie de talia Tarom şi cu o reţea de rute de acest tip.

"Fie a ne îndrepta spre zona de low cost, fie de a accesa noi pieţe. Analizăm posibilitatea de a reveni pe pieţele din Asia. Cu Statele Unite este un pic mai complicat, pentru că pe partea Americii de Nord competiţia este foarte foarte acerbă", a mai spus el.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/oficial-tarom-avem-doua-variante-fie-ne-indreptam-spre-zona-de-low-cost-fie-accesam-noi-piete-11668042
11668042
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.