Jose Manuel Barroso: România şi Bulgaria NU vor intra în spaţiul Schengen în 2014. Sunt prea multe opuneri

Postat la 12 noiembrie 2013 37 afişări

România şi Bulgaria nu vor intra în spaţiul Schengen în 2014, a declarat preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, luni seara, pentru postul privat de televiziune din Franţa LCI.

Jose Manuel Barroso: România şi Bulgaria NU vor intra în spaţiul Schengen în 2014. Sunt prea multe opuneri

 "România şi Bulgaria nu vor intra în spaţiul Schengen în 2014 (...) sunt prea multe opuneri", a declarat preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso luni seara, la emisiunea Le Club LCI.

"Este un amalgam incredibil între Schengen, imigraţie, Lampedusa, lucrători detaşaţi (în străinătate, n.red.). Este un amalgam care trebuie denunţat, pentru că altfel vom avea un puseu al mişcărilor extremiste care determină Europa să facă lucruri periculoase. România şi Bulgaria nu vor intra în Schengen pentru că există ţări care se opun", a conchis preşedintele CE.

Într-un interviu acordat în septembrie postului public de radio din Bulgaria, Barroso afirma că România şi Bulgaria îndeplinesc criteriile de intrare în Schengen şi trebuie să primească o şansă de aderare cât mai curând.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/jose-manuel-barroso-romania-si-bulgaria-nu-vor-intra-in-spatiul-schengen-in-2014-sunt-prea-multe-opuneri-11667854
11667854
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.