O veste bună pentru toţi românii: Preţul gazului şi energiei electrice se plafonează pentru consumatorii casnici şi non-casnici - VIDEO

Autor: Iulian Tenchiu Postat la 05 februarie 2022 198 afişări

O veste bună pentru toţi românii: Preţul gazului şi energiei electrice se plafonează pentru consumatorii casnici şi non-casnici - VIDEO

Consumatorii casnici şi non-casnici beneficiază de la 1 februarie de cea de a treia schemă de subvenţionare a facturlor la gaz şi energiei electrică. Indiferent de preţul din contract, consumatorii casnici vor plăti 0,8 lei/ kW. În acelaşi timp, consumatorii non-casnici vor trebui să plătească 1 leu/KW preţul la energie electrică şi 0.37 lei/KW preţul pentru gazele naturale.

„Ordonanţa vine şi plafonează la 1 leu pe kW cu toate taxele incluse, preţul pentru energie electrică, pentru consumatorii non-casnici, în timp ce preţul la gaze naturale va fi plafonat la 0,37 lei pe kW. Consumatorii casnici vor plăti un preţ la energie electrică  plafonat la 0,8 lei pe kW de la 1leu pe kW”, a declarat Dumintru Chisăliţă, preşedinte al Asociaţiei Energia Inteligentă, la ZF Live.

 

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
pret,
gaze,
plafona,
romani,
video,
consumatori,
energie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.