O nouă mare putere ATACĂ! Se deschide un nou front de război?

Autor: Bogdan Stanescu Postat la 23 august 2016 147 afişări

Israelul a lansat zeci de atacuri asupra teritoriului palestinian Fâşiei Gaza drept răspuns la o rachetă care a căzut între două case într-o comunitate israeliană, informează site-ul publicaţiei The Guardian.

O nouă mare putere ATACĂ! Se deschide un nou front de război?

Atacul cu rachetă care a avut loc duminică în oraşul israelian Sderot, aflat în apropierea graniţei cu Fâşia Gaza, a fost revendicat atât de Ahfad a-Sahaba, o grupare salafistă care recent a devenit mai activă în Gaza, cât şi de Frontul Popular de Eliberare a Palestinei.

Potrivit unor surse ale Armatei israeliene, represariile statului israelian au fost 50 de atacuri care au lovit o serie de facţiuni palestieniene armate din Fâşia Gaza.

CITEŞTE AICI CONTINUAREA ARTICOLULUI

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
atac,
razboi,
israel,
fasia gaza

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.