O idee pentru cine (nu) merge la referendum

Postat la 28 iulie 2012 19 afişări

Guvernul a decis ca duminică, în ziua referendumului, cetăţenii să poată avea acces liber la Vila Dante, cea care a constituit subiect de campanie a USL împotriva preşedintelui suspendat Traian Băsescu, pe motiv că acesta ar fi vrut să şi-o atribuie după ce şi-ar fi terminat mandatul.

"Din dorinţa de a asigura transparenţa, Regia Autonomă a Patrimoniului şi Protocolului de Stat (RA-APPS), prin intermediul Secretariatului General al Guvernului, a stabilit ca ziua de duminică, 29 iulie 2012, să fie Ziua Porţilor Deschise la Vila Dante, strada Dante Alighieri, intrarea din Bdul Mircea Eliade, cu acces prin strada Ivan Sergheevici Turgheniev.

Publicul va avea acces între orele 10.00-20.00. Linii de transport în comun: Autobuze: 301, 282,182,135. Metrou: Staţia Aviatorilor."

Ulterior, preşedintele suspendat Traian Băsescu a replicat atacului USL, spunând că de fapt Victor Ponta, după ce a devenit şef al Guvernului, este cel care ar fi vrut să intre în posesia Vilei Dante.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/o-idee-pentru-cine-nu-merge-la-referendum-9907460
9907460
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.