O companie din România, printre dezvoltatorii de jocuri de urmărit în 2014 în App Store

Postat la 08 ianuarie 2014 60 afişări

Un producător român de jocuri video este considerat de Apple unul dintre dezvoltatorii "de urmărit" în 2014 pe App Store, magazinul online de aplicaţii pentru iPhone şi iPad, gigantul american utilizând chiar o imagine dintr-un joc al românilor în prezentarea oficială a tabletei iPad mini.

O companie din România, printre dezvoltatorii de jocuri de urmărit în 2014 în App Store

 "Duolingo (Statele Unite), Simogo (Suedia), Frogmind (Marea Britanie), Plain Vanilla Corp (Islanda), Atypical Games (România), Lemonista (China), BASE (Japonia) şi Savage Interactive (Australia) s-au impus ca dezvoltatori de urmărit în 2014", se arată într-un comunicat publicat de Apple.

Atypical Games are sediul în oraşul Mountain View, California (SUA), şi este deţinută de Revo Solutions SRL Bucureşti, o firmă înfiinţată în anul 2007 şi contolată de Andrei George Lopată - 75% şi Cristina Isabela Lopată - 25%.

Potrivit lui Andrei Lopată, care ocupă şi poziţia de director general al Revo Solutions, afacerile Atypical Games au atins 2,4 milioane de dolari în 2013, iar profitul net s-a ridicat la 510.000 dolari.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/o-companie-din-romania-printre-dezvoltatorii-de-jocuri-de-urmarit-in-2014-in-app-store-11870156
11870156
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.