Rusia a interzis orice lichide la bordul avioanelor, cu o lună înainte de JO de la Soci

Postat la 08 ianuarie 2014 70 afişări

Autorităţile ruse au interzis aducerea oricărui fel de lichide la bordul avioanelor de linie, inclusiv în cele mai mici cantităţi, cu o lună înainte de Jocurile Olimpice (JO) de Iarnă de la Soci, în urma unor atentate sângeroase, potrivit serviciilor aeroportuare.

Rusia a interzis orice lichide la bordul avioanelor, cu o lună înainte de JO de la Soci

 Noile reguli interzic în cabină "orice lichide, inclusiv produse de igienă, cosmetice, medicamente, aerosoli şi geluri, în orice cantitate", se arată într-un comunicat accesibil miercuri pe site-ul Aeroportului Şeremetievo din Moscova.

Acest comunicat nu precizează pentru cât timp sunt adoptate aceste măsuri de securitate sporite, iar presa a anunţat că sunt în vigoare timp de două luni, până după Jocurile Olimpice de Iarnă de la Soci (sud), prevăzute în perioada 7-23 februarie, urmate de Jocurile Paralimpice, în perioada 7-16 martie.

Regulile în vigoare până în prezent interziceau aducerea la bord a unor cantităţi mai mari de 100 de mililitri de lichide.

Miercuri, o zi liberă în Rusia, nu a fost posibilă, imediat, obţinerea unor precizări.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/rusia-a-interzis-orice-lichide-la-bordul-avioanelor-cu-o-luna-inainte-de-jo-de-la-soci-11867360
11867360
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.