Achim Irimescu va părăsi la 1 februarie funcţia de secretar de stat în Ministerul Agriculturii

Postat la 07 ianuarie 2014 60 afişări

Secretarul de stat în Ministerul Agriculturii Achim Irimescu va părăsi funcţia de la 1 februarie, urmând să îşi reia activitatea la Reprezentanţa Permanentă a României la Bruxelles, pe postul pe care îl ocupa înainte de luna mai a anului 2012.

Achim Irimescu va părăsi la 1 februarie funcţia de secretar de stat în Ministerul Agriculturii

 "Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale informează că, începând cu data de 1 februarie 2014, Achim Irimescu, în prezent secretar de stat în cadrul instituţiei, îşi va relua activitatea la Reprezentanţa Permanentă a României la Bruxelles pe postul pe care îl ocupa înainte de luna mai a anului 2012, pentru continuarea carierei profesionale. Procedura de trimitere la post este în curs de desfăşurare", se arată într-un comunicat al Ministerului Agriculturii transmis marţi MEDIAFAX.

Reprezentanţii instituţiei nu au dorit să explice motivul pentru care Irimescu părăseşte funcţia.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/achim-irimescu-va-parasi-la-1-februarie-functia-de-secretar-de-stat-in-ministerul-agriculturii-11864070
11864070
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.