Şeful Ford se retrage din cursa pentru funcţia de CEO la Microsoft

Postat la 08 ianuarie 2014 21 afişări

Directorul general al Ford, Alan Mulally, considerat unul dintre favoriţii pentru preluarea funcţiei de CEO la Microsoft, a anunţat că are de gând să rămână la producătorul de automobile.

Şeful Ford se retrage din cursa pentru funcţia de CEO la Microsoft

 "Aş vrea să pun capăt speculaţiilor legate de Microsoft, pentru că nu am niciun alt plan afară de serviciul în slujba Ford", a declarat Mulally (68 de ani) într-un interviu acordat Associated Press, preluat de Bloomberg.

Astfel, şeful Ford a subliniat că va rămâne la conducerea companiei auto cel puţin pentru restul acestui an şi că nu intenţionează să plece pentru o funcţie la Microsoft.

Precizările lui Mulally subliniază dificultatea procesului de căutare a unui nou CEO pentru Microsoft, după ce actualul director general, Steve Ballmer, a anunţat în luna august a anului trecut că se va retrage în termen de 12 luni.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/seful-ford-se-retrage-din-cursa-pentru-functia-de-ceo-la-microsoft-11867287
11867287
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.