Povestea tânărului de 23 de ani care are o avere de opt milioane de lire sterline

Autor: Oana Netbai Postat la 07 ianuarie 2014 3787 afişări

Jamal Edwards, un tânăr britanic de 23 de ani, este proprietarul unei case de producţie şi deţine o avere de opt milioane de lire sterline.

Povestea tânărului de 23 de ani care are o avere de opt milioane de lire sterline

Fost agent imobiliar, Jamal Edwards câştigă milioane de lire sterline prin intermediul reclamelor de pe YouTube care îi întâmpină pe utilizatori după ce îi accesează videoclipurile.

La început, producţia video a fost doar o pasiune, însă ea s-a transformat într-un business care a creat un imperiu media. Împreună cu 12 angajaţi, tânărul realizează clipuri pentru artişti din toate zonele muzicale, însă cei mai mulţi bani îi strânge de pe urma reclamelor online. A început să colaboreze cu YouTube doar după ce le-a demonstrat că producţia lui este 100% originală.

Într-un interviu acordat pentru BBC, antreprenorul recunoaşte că acest succes i-a schimbat viaţa: „e plăcut să n-ai grija zilei de mâine, să duci o viaţă bună şi să-ţi poţi cumpăra lucruri, să poţi face cadouri apropiaţilor, dar nu banii sunt cei care mă motivează. Banii nu m-au schimbat, sunt aceeaşi persoană ca acum opt ani. Şi chiar dacă aş lua-o razna, prietenii şi familia ar avea grijă să mă readucă cu picioarele pe pământ”.

Jamal Edwards şi-a câştitgat un loc important în acest mediu de business prin calitatea filmărilor şi seriozitatea faţă de artiştii cu care a colaborat.

Numele lui a ajuns în atenţia multor personalităţi şi a fost numit ambasador al fundaţiei Prinţului Charles.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tanar,
avere,
miliarde,
productie,
marea britanie
/actualitate/povestea-tanarului-de-23-de-ani-care-are-o-avere-de-opt-milioane-de-lire-sterline-11863834
11863834
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.