Oltean despre Ungureanu: Nu cred că Băsescu va susţine la prezidenţiale un candidat care nu are şanse

Postat la 07 ianuarie 2014 38 afişări

Vicepreşedintele PDL Ioan Oltean consideră că liderul Partidului Forţa Civică, Mihai Răzvan Ungureanu, este un candidat la prezidenţiale care "nu are şanse", fiindcă reprezintă o forţă politică "totalmente nesemnificativă", iar o eventuală susţinere a sa de către Traian Băsescu este puţin probabilă.

Oltean despre Ungureanu: Nu cred că Băsescu va susţine la prezidenţiale un candidat care nu are şanse

 Ioan Oltean a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă la Bistriţa, că 2014 este un an "atipic", întrucât este pentru prima dată când în an de alegeri prezidenţiale nu sunt cunoscuţi candidaţii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Cu excepţia PDL, partidele politice încă nu şi-au făcut cunoscuţi candidaţii, nu au garanţia candidatului definitiv. Mă refer la partidele serioase, PSD, PNL, partidele care contează şi care pot emite pretenţii. Nu avem niciun alt nume sigur, fie că e vorba de Crin Antonescu, Victor Ponta sau alt candidat al USL. Mai avem un candidat sigur, Mihai Răzvan Ungureanu, dar el reprezintă o forţă politică totalmente nesemnificativă. Oricât de bun candidat ai avea, dacă nu se află în spatele lui o forţă politică de anvergură, şansele lui sunt minime sau lipsesc cu desăvârşire", a spus el.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/oltean-despre-ungureanu-nu-cred-ca-basescu-va-sustine-la-prezidentiale-un-candidat-care-nu-are-sanse-11864057
11864057
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.