Termenul de depunere a ofertelor pentru reţeaua de comunicaţii RO-NET, prelungit până la 20 ianuarie

Postat la 07 ianuarie 2014 94 afişări

Ministerul pentru Societatea Informaţională a prelungit cu 13 zile, până la 20 ianuarie, la solicitarea potenţialilor investitori, perioada în care pot fi depuse ofertele pentru concensionarea lucrărilor de construire a unei reţele telecom în zone defavorizate, estimate la 370 milioane de lei.

Termenul de depunere a ofertelor pentru reţeaua de comunicaţii RO-NET, prelungit până la 20 ianuarie

 Termenul iniţial a fost anunţat pentru marţi, 7 ianuarie.

Celelalte condiţii din anunţul de participare, publicat la 12 noiembrie 2013, rămân neschimbate, potrivit datelor publicate de autoritatea contractantă pe www.e-licitatie.ro.

Conform anunţului de concesionare, proiectul RO-NET constă în concesionarea lucrărilor de proiectare şi construire a unei infrastructuri naţionale de comunicaţii şi operarea acestei infrastructuri în vederea furnizării de servicii de comunicaţii in localităţile ţintă (zone defavorizate eligibile) din 35 de judeţe.

Proiectul a fost estimat la 369,5 milioane de lei, TVA inclusă (83 milioane de euro).

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/termenul-de-depunere-a-ofertelor-pentru-reteaua-de-comunicatii-ro-net-prelungit-pana-la-20-ianuarie-11862358
11862358
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.