Varşovia îl critică pe David Cameron pentru afirmaţiile referitoare la alocaţiile imigranţilor

Postat la 07 ianuarie 2014 49 afişări

Ministrul polonez de externe, Radoslaw Sikorski, a criticat luni luarea de poziţie a premierului britanic David Cameron împotriva alocaţiilor familiale acordate polonezilor care lucrează în Marea Britanie şi ale căror familii locuiesc în Polonia.

Varşovia îl critică pe David Cameron pentru afirmaţiile referitoare la alocaţiile imigranţilor

 "Dacă Mare Britanie primeşte contribuabilii noştri, nu ar trebui ca ea să le plătească şi prestaţiile? De ce contribuabilii polonezi trebuie să subvenţioneze copiii contribuabililor britanici?", a declarat ministrul polonez în engleză, pe contul său de Twitter.

Într-un mesaj precedent, în poloneză de această dată, el a declarat: "Dacă un polonez este un contribuabil britanic, el are, de asemenea, dreptul la deduceri şi beneficii. În orice caz, compatrioţi, întoarceţi-vă".

Declaraţiile lui Sikorski intervin după ce Cameron a criticat duminică pentru BBC privilegiile lucrătorilor imigranţi polonezi în Marea Britanie şi mai ales ale celor care beneficiază de alocaţii familiale pentru copiii lor care locuiesc în Polonia.

El a calificat plata acestor alocaţii drept "inadecvată".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/varsovia-il-critica-pe-david-cameron-pentru-afirmatiile-referitoare-la-alocatiile-imigrantilor-11861294
11861294
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.