Mesajul lui Traian Băsescu pentru românii care îşi sărbătoresc ziua onomastică de Sfântul Ion

Postat la 07 ianuarie 2014 57 afişări

Preşedintele Traian Băsescu a transmis, marţi, un mesaj cu ocazia sărbătorii Sfântului Ioan Botezătorul, urând "La mulţi ani!" celor care îşi sărbătoresc ziua onomastică.

Mesajul lui Traian Băsescu pentru românii care îşi sărbătoresc ziua onomastică de Sfântul Ion

 "Doresc să transmit tuturor celor care astăzi îşi sărbătoresc ziua onomastică urările mele de sănătate şi mult spor în tot ceea ce îşi propun să ducă la îndeplinire. Fie ca Sfântul Ioan Botezătorul să îi ocrotească pe toţi cei cărora le este patron spiritual! La mulţi ani!", se arată în mesajul şefului statului, potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.

Aproape două milioane de români îşi sărbătoresc onomastica marţi, cu ocazia Sfântului Ioan Botezătorul, potrivit statisticilor Direcţiei pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date din cadrul Ministerului Afacerilor Interne (MAI).

Numele Sfântului Proroc Ioan Botezătorul este purtat de 1.951.971 de cetăţeni români - 1.420.774 de bărbaţi şi 531.197 de femei, a precizat MAI.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/mesajul-lui-traian-basescu-pentru-romanii-care-isi-sarbatoresc-ziua-onomastica-de-sfantul-ion-11861321
11861321
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.