O antreprenoare de top dezvăluie patru lucruri care nu-ţi pot lipsi din CV dacă vrei să obţii un job mai bun în 2019

Autor: Andra Stroe Postat la 03 ianuarie 2019 3331 afişări

Odată cu venirea unui nou an, tot mai multe persoane îşi stabilesc noi ţeluri în carieră pe care speră să le atingă în 2019. În acest sens, unul dintre primele lucruri care trebuie puse la punct este CV-ul.

O antreprenoare de top dezvăluie patru lucruri care nu-ţi pot lipsi din CV dacă vrei să obţii un job mai bun în 2019

Antreprenoarea australiană Emma Isaacs, CEO al companiei Business Chicks, are mai multe sfaturi pentru cei care vor să redacteze CV-ul perfect. Într-un interviu acordat celor de la FEMAIL, ea a dezvăluit cele mai importante patru lucruri ce trebuie făcute pentru a te diferenţia de ceilalţi candidaţi.

CV-ul trebuie să fie scurt şi la obiect: e posibil să ai multă experienţă şi să te gândeşti că ar fi o idee bună ca şi angajatorul să ştie asta, dar Emma Isaacs insistă asupra ideii că oamenii de la resurse umane nu au timp să citească pagini întregi cu realizările fiecărui candidat. "Un CV bun trebuie să pună accent pe lucruri pe care angajatorul la va aprecia şi nu trebuie să aibă mai mult de două pagini", crede Isaacs.

Mare atenţie la detalii: e ceva destul de evident, dar există încă destui candidaţi care vin la interviu fără să ştie detalii despre companie sau chiar numele celor din conducere. Pe de altă parte, spune Isaac, e esenţial ca şi detaliile din CV despre foştii angajatori să fie corecte.

Prezintă detalii relevante despre tine: pentru Emma Isaacs, în vreme ce experienţa e importantă, ce contează cu adevărat e modul în care aceasta va aduce plusvaloare viitorului angajator. "Cel care citeşte CV-ul trebuie să vadă cu experienţa ta îl va ajuta să rezolve probleme", spune CEO-ul Business Chicks.

Realizările sunt cele care fac diferenţa: asigură-te că CV-ul tău conţine toate realizările tale profesionale, indiferentul de momentul din carieră la care au fost atinse. "Ajută-l pe angajator să spună <da> unei întâlniri cu tine", încheie Isaacs.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cv,
cariera,
angajator

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.