Noul proprietar al Blue Air a primit licenţa de operator aerian, odată cu suspendarea vechii licenţe

Postat la 21 august 2013 146 afişări

Blue Air - Airline Management Solutions, care preluat în urmă cu trei luni fondul comercial şi aeronavele operate de Blue Air, a primit licenţa de operator aerian, Autoritatea Aeronautică Civilă Română suspendând în acelaşi timp licenţa Blue Air, care expira la finele la finele lunii septembrie.

Noul proprietar al Blue Air a primit licenţa de operator aerian, odată cu suspendarea vechii licenţe

 Blue Air - Airline Management Solutions, condusă de fostul director general al Blue Air Gheorghe Răcaru, a primit licenţa de operator aerian pentru aceleaşi aeronave înscrise şi în licenţa Blue Air, care a fost suspendată cu data de 20 august.

Licenţa Blue Air - Airline Management Solutions este valabilă până în data de 19 august 2014.

Firma Airline Management Solutions, înfiinţată în aprilie de patru acţionari români, a preluat la finele lunii mai fondul de comerţ al Blue Air, printr-o tranzacţie în sumă de 30 milioane de euro, care include asumarea unor obligaţii de 28 milioane de euro.

Răcaru a declarat în luna mai că viitorii acţionari i-au solicitat să rămână în funcţia de director general al operatorului aerian.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/noul-proprietar-al-blue-air-a-primit-licenta-de-operator-aerian-odata-cu-suspendarea-vechii-licente-11264365
11264365
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.