Nou caz halucinant la Spitalul Judeţean Suceava: „Era şi el mort, într-un sac negru, cu un telefon care suna lângă el. Nu ne-au spus că a murit, am aflat noi cu ajutorul unor oameni”

Postat la 31 martie 2020 2811 afişări

Nou caz halucinant la Spitalul Judeţean Suceava: „Era şi el mort, într-un sac negru, cu un telefon care suna lângă el. Nu ne-au spus că a murit, am aflat noi cu ajutorul unor oameni”

Bărbatul de 68 de ani a fost internat la Spitalul Judeţean Suceava în ziua în care Ministerul Sănătăţii anunţa că acesta este închis

Duminică noaptea a murit, iar familia nu a fost anunţată nici azi depre moartea lui.L-au testat pentru COVID-19 dar familia nu a primit răspunsul dacă era infectat sau nu. Bărbatul de 68 de ani din Suceava a început să se simtă rău, săptămâna trecută miercuri.

“Unchiul meu a sunat singur la 112 şi a spus că nu se simte bine şi acuza probleme respiratorii. El avea astm şi probleme cardiace”, a declarat pentru MEDIAFAX nepoata Gianina Ursu.

Nepoata a povestit că acesta a fost transportat şi internt la Spitalul Judeţean Suceava. Se întâmpla exact în ziua în care Ministerul Sănătăţii anunţa că închide spitalul din cauza numărului mare de cazuri cu COVID 19 din rândul cadrelor medicale.

Din interiorul spitalului, unde peste o sută de cadre medicale erau internate cu noul coronavirus, bărbatul a povestit scene de groază familiei lui.

“A spus că era un haos cum nu mai văzuse în viaţa lui. Treceau saci negri cu morţi, iar din interiorul lor sunau telefoane”, a mai povestit Gianina Ursu.

Cititi mai multe pe www.medaifax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
refuz,
barbat,
familie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.