Gest superb: Angajaţii daţi afară de la Socola se pun la dispoziţia altor spitale în lupta cu COVID-19

Postat la 31 martie 2020 2626 afişări

Gest superb: Angajaţii daţi afară de la Socola se pun la dispoziţia altor spitale în lupta cu COVID-19

Asistenţii şi infirmierii care au fost daţi afară de la Institutul de Psihiatrie Socola din Iaşi au anunţat, marţi, că sunt la dispoziţia unităţilor sanitare din judeţul Iaşi. Cele 82 de cadre medicale susţin că vor să îşi ajute colegii în lupta cu noul coronavirus.

La o zi după ce au fost daţi afară de la Institutul de Psihiatrie Socola din Iaşi, după expirarea celor 90 de zile de perioadă de probă, asistenţii şi infirmierii care au rămas fără loc de muncă au anunţat, printr-un comunicat de presă, că sunt la dispoziţia spitalelor din Iaşi.

„Noi, personalul medical demis de la Institutul de Psihiatrie Socola Iaşi, aducem la cunoştinţa tuturor unităţilor sanitare din judeţul Iaşi că suntem la dispoziţia acestor structuri medicale. Suntem pregătiţi să fim în prima linie COVID-19 şi suntem pregatiţi să fim alături de cei ce au nevoie de noi în lupta cu noul coronavirus”, se arată în comunicatul cadrelor medicale.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
iasi,
dispozitie,
concediere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.