Revolta personalului medical într-un spital din România. Demisii în lanţ de la ATI, în lipsa echipamentului de protecţie

Postat la 30 martie 2020 218 afişări

Revolta personalului medical într-un spital din România. Demisii în lanţ de la ATI, în lipsa echipamentului de protecţie

Mai multe cadre medicale din secţia de Terapie intensivă a Spitalului din Orăştie au demisionat luni. Acestea susţin că nu au echipamente de protecţie şi că sunt expuse îmbolnăvirii cu noul coronavirus.

Purtătorul de cuvânt al Prefecturii Hunedoara, Lucian Morogan, a declarat, pentru MEDIAFAX, că şi-au dat demisia un medic cu specializare ATI, cinci asistente şi cinci infirmiere.

Aceştia ar fi invocat şi lipsa echipamentelor de protecţie împotriva noului coronavirus.

„Instituţia Prefectului a aflat de acele demisii. Se încearcă să se ia legătura cu primarul, în subordinea căruia este spitalul şi se încearcă deblocarea situaţiei, demisiile fiind un act unilateral, asta se întâmplă. 

Cititi mai multe pe www.medaifax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
demisie,
protectie,
spital,
lipsa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.