Noi probleme la maşinile Volkswagen: Compania va rechema 700.000 de maşini Tiguan şi Touran pentru probleme la instalaţiile de iluminat

Postat la 20 august 2018 206 afişări

Compania germană Volkswagen a iniţiat o campanie de rechemare a unui număr de aproximativ 700.000 de automobile modelele Tiguan şi Touran datorită unor posibile probleme la instalaţiile de iluminat, relatează Reuters, citând publicaţia germană Kfz-Betrieb.

Noi probleme la maşinile Volkswagen: Compania va rechema 700.000 de maşini Tiguan şi Touran pentru probleme la instalaţiile de iluminat

Conform publicaţiei, care citează o sursă din cadrul companiei germane, la nivelul sistemelor de iluminare ale plafonului panoramic pot avea loc scurtcircuite cauzate de umiditate. Acestea pot duce, ulterior, la arderea plafonului sau chiar la incedierea întregului autovehicul. În cel mai bun caz, în situaţia producerii unui scurtcircuit, poate apărea un miros de ars în interiorul maşinii.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.