Nicolăescu: Spitalele să găsească resurse pentru a acoperi finanţarea fără a tăia din salarii

Postat la 24 iulie 2013 32 afişări

Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, le-a spus managerilor de spitale să acopere necesarul de finanţare fără a tăia din salariile angajaţilor, arătând că dacă vor avea mai multe consultaţii în ambulatoriu şi internări de zi, s-ar putea să aibă şi mai mulţi pacienţi mulţumiţi.

Nicolăescu: Spitalele să găsească resurse pentru a acoperi finanţarea fără a tăia din salarii

 Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, preşedintele şi vicepreşedintele CNAS, Cristian Buşoi şi Ciprian Bogdan, secretarii de stat Raed Arafat şi Adrian Pană au discutat, marţi, în videoconferinţă, cu vicepreşedintele Federaţiei Sindicale Sanitas, Marius Sepi, prefecţii tuturor judeţelor, managerii spitalelor publice, directorii Direcţiilor de Sănătate Publică şi ai Caselor Judeţene de Asigurări de Sănătate.

Eugen Nicolăescu a spus că principala direcţie de reformă pe care conducerile Ministerului Sănătăţii (MS) şi Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate o au în vedere este echilibrarea componentelor sistemului sanitar.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/nicolaescu-spitalele-sa-gaseasca-resurse-pentru-a-acoperi-finantarea-fara-a-taia-din-salarii-11148619
11148619
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.