NEWS ALERT | Răsturnare de situaţie în privinţa lui Florin Busuioc! Medicul care i-a fost aproape actorului a făcut anunţul: informaţii de ultimă oră

Postat la 13 noiembrie 2018 3514 afişări

Actorul şi prezentatorul de televiziune Florin Busuioc, în vârstă de 56 de ani, se află în continuare la secţia de Terapie intensivă a spitalului Fundeni din Bucureşti.

NEWS ALERT | Răsturnare de situaţie în privinţa lui Florin Busuioc! Medicul care i-a fost aproape actorului a făcut anunţul: informaţii de ultimă oră

Noutatea o reprezintă starea îmbunătăţită a lui Busu, care acum e conştient şi vorbeşte. În urmă cu 24 de ore, era de aşteptat ca medicii bucureşteni să-i monteze un al doilea stent, dar organismul a răspuns bine tratamentului cadrelor medicale.

 

Doctorul Paul Traşcă, cel care l-a operat pe omul de televiziune, la spitalul din Craiova, este la curent cu ultimele noutăţi despre pacientul său celebru: "Domnul Florin Busuioc a depăşit momentul critic. A fost detubat, este conştient şi vorbeşte. Nici nu se pune probleme de a doua operaţie la inimă. Urmează o perioadă de recuperare şi probabil va mai rămâne la secţia ATI. Atât ştiu de la colegii mei de la Bucureşti".

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actor,
anunt,
informatii,
medic,
rasturnare,
bucuresti

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.