Dragnea: Legea offshore a fost promulgată. Cine vrea să modifice o virgulă, să facă proiect

Postat la 12 noiembrie 2018 68 afişări

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a declarat luni că legea offshore a fost promulgată, iar solicitarea opoziţiei de îndreptare a erorii marteriale privind o virgulă din proiect nu poate fi acceptată. El precizează că legea poate fi modificată doar printr-un nou proiect legislativ.

Dragnea: Legea offshore a fost promulgată. Cine vrea să modifice o virgulă, să facă proiect

”Adevărul că noi în fiecare zi facem istorie aici, în Parlament. Astăzi (luni - n.r.) s-a discutat o jumătate de oră despre teoria virgulei. da ă cineva doreşte să modifice o lege deja promulgată exisă calea iniţiativei parlamentare, singura cale regulamentară legală sau constituţională. Biroul Permanent al Camerei (Deputaţilor - n.r.) nu poate să modifice în şedinţa de Birou Permanent o lege deja promulgată. Noi avem decretul de promulgare pe masă, în Biroul Permanent”, a declarat Liviu Dragnea.

El a ţinut să precizeze că a arătat decretul decretul de promulgare a legii offshore tuturor colegilor din Biroul Permanent.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
lege,
proiect,
modificare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.