FashionUP! de Black Friday: peste 100.000 de produse disponibile

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 12 noiembrie 2018 393 afişări

FashionUP! anunţă o perioadă prelungită de Black Friday (16-25 noiembrie), cu peste 100.000 de produse, de la mai mult de 1.000 de brand-uri. Acestea vor fi reduse cu până la 80% şi vor avea preţuri de la 29 lei.

FashionUP! de Black Friday: peste 100.000 de produse disponibile

Retailer-ul estimează înregistrarea de comenzi în valoare de 10 milioane de lei pentru aceste zile.

La fel ca în anii trecuţi, FashionUP estimează că cele mai cumpărate categorii de produse vor fi rochiile şi gecile, urmate de paltoane, pantofi cu toc, genţi, echipament sportiv şi îmbrăcăminte pentru copii. Noutatea din acest an o reprezintă produsele de home&deco, recent intrate în portofoliul FashionUP!.

În ceea ce priveşte zonele din care vor fi plasate cele mai multe comenzi, retailer-ul estimează că majoritatea comenzilor vor veni din Bucureşti, Cluj Napoca, Timişoara, Iaşi, Constanţa şi Braşov, în proporţie de 80% din mediul urban. Serviciile de transport vor fi asigurate de către partenerii FashionUP! - GLS, TNT, Fastius, Sameday, DPD.

FashionUP! aduce în exclusivitate brandurile La Redoute şi Heine, dar şi mărci populare precum Guess, Love Moschino, Calvin Klein, Versace Jeans, Nike, Adidas, Pepe Jeans, New Balance, Desigual, Le Coq Sportif, Bensimon, Top Secret, Vans, Lacoste, Esprit, Triumph, Clinique, Bioderma şi multe altele. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
produse,
black friday,
anunt,
brand

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.