N. Dan: Problemele angajaţilor STB nu fac parte din lista de revendicări ale sindicatului

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 21 ianuarie 2022 27 afişări

Chestiunile concrete pe care oamenii şi le doresc nu fac parte din lista de revendicări cu care sindicatul s-a dus la discuţia de miercuri cu Consiliul de administraţie al STB-ului, spune Nicuşor Dan, după ce a discutat că şefii de autobaze şi depouri.

N. Dan: Problemele angajaţilor STB nu fac parte din lista de revendicări ale sindicatului

„A fost o discuţie la care am invitat şefii de autobaze şi depouri. Oamenilor care au venit şi am avut o discuţie absolut deschisă şi directă. Au rezultat mai mult de problemele concrete cu care se trebuie să se confruntă. Ce este absurd este că aceste chestiuni concrete, pe care oamenii şi le doresc nu fac parte din lista de revendicări cu care sindicatul s-a dus la discuţia de alaltăieri cu Consiliul de administraţie al STB ului”, spune Nicuşor Dan.

Primarul genetral al Capitalei adaugă că din discuţie a reieşit un al doilea lucru: „a fost o lipsă de comunicare şi de încredere în ierarhia administrativă a STB ului. Şi aici trebuie să lucrăm pentru asta, dar nu putem să o facem de pe o oră pe alta şi paralizând viaţa oraşului”.

El i-a convocat vineri la ora 12:00 la sediul Primăriei Municipiului Bucureşti pe şefii de autobaze şi depuri.

„Vreau să le transmit, prin ei, angajaţilor STB, hotărârea noastră de a merge înainte în aplicarea legii şi a hotărârii judecătoreşti. Nu se pune problema ca noi, într-un stat de drept, să nu aplicăm o hotărâre judecătorească”, adaugă Nicuşor Dan.

Greva angajaţilor STB continuă şi vineri, în ciuda deciziei executorii a instanţei care a suspendat protestul.

Situaţia a fost anticipată de STB de joi seara, într-un comunicat. „Personalul implicat în greva ilegală care a paralizat Capitala refuză să-şi reia activitatea şi există posibilitatea ca această grevă să continue şi vineri”, a anunţat joi seara Societatea de Transport Bucureşti (STB) SA.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
nicuşor dan,
stb,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.