Muntele de deşeuri din India va întrece la anul celebrul Taj Mahal, aflat în patrimoniul UNESCO - VIDEO

Postat la 02 iulie 2019 214 afişări

Muntele de deşeuri din India va întrece la anul celebrul Taj Mahal, aflat în patrimoniul UNESCO - VIDEO

Cel mai înalt munte de deşeuri din India, care măsoară aproape 65 de metri, ar putea depăşi anul viitor dimensiunile legendarului Taj Mahal.

Situat în Ghazipur, în suburbiile estice ale capitalei indiene New Delhi, acest munte de deşeuri, care acoperă o suprafaţă echivalentă cu 40 de terenuri de fotbal, otrăveşte viaţa riveranilor, potrivit Rador.

În depozitul de deşeuri de la Ghazipur, care trebuia închis încă din 2002, când a atins saturaţia, ajung o parte dintre gunoaiele capitalei care are 20 de milioane de locuitori, „muntele” putând fi văzut de la o distanţă de câţiva kilometri.

Priveliştea lui creează panică celor care ajung în zonă, deasupra muntelui se învârt păsări răpitoare în căutarea prăzii, în timp ce vacile vagaboande, câinii comunitari şi şobolanii mişună în această grămadă murdară.

Cititi mai multe pe www.descopera.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
india,
munte,
deseuri,
taj mahal

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.