(P) BARRE FITNESS sau cum să obţii un corp de dansatoare în 20 de şedinţe

Postat la 02 iulie 2019 84 afişări

(P) BARRE FITNESS sau cum să obţii un corp de dansatoare în 20 de şedinţe

Uită de proba costumului de baie şi începe pregătirea pentru a fi în cea mai bună formă a ta în orice perioadă a anului! Unul dintre cele mai căutate antrenanente ale momentului te aşteaptă în Bucureşti, pe calea Floreasca la BEAT45 : BARRE FITNESS este un program inspirat de balet şi pilates, perfect pentru a remodela şi tonifia silueta la orice vârstă, indiferent de condiţia fizică.

Dacă lecţiile  repetitive de aerobic te plictisesc, cu siguranţă te vei îndrăgosti de noul antrenament BARRE: cu toate ne-am visat la un moment dat balerine şi acest antrenament ne oferă ocazia de a obţine corpul de dansatoare, postura graţioasă e şi atitudinea sexy a unei femei căreia îi place ce vede în oglindă. Bine ai venit la BARRE fitness, cel mai nou trend de fitness global, special creat pentru femei!

În ce constă antrenamentul? Sesiunea de doar 45 de minute începe cu o scurtă încălzire, pentru a duce corpul la o intensitate medie de efort. Urmează cea mai frumoasă parte în care vei exersa mişcări de balet pe o coregrafie uşor de urmat şi vei învăţa să îţi exprimi feminitatea prin mişcare. Îţi vei activa grupe de muşchi complet noi- toate exerciţiile sunt create în aşa fel încât vei simţi alungirea corpului. Rezultatele încep să apară după primele 4  săptămâni: tonifierea şi modelarea muşchilor posturali, scăderea stratului de grăsime, întărirea centurii abdominale ( Adios lenjerie modelatoare!)

De ce să practici BARRE? Pentru a-ţi controla defini perfect corpul şi a îmbunătăţi forţa, stabilitatea şi flexibilitatea. Pentru a te distra şi a învăţa să îţi iubeşti corpul. Pentru a îţi redefini corpul.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
fitness,
sedinte,
bucuresti,
incepere,
antrenament,
balet

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.