Ion Ţiriac „pariază“ sute de milioane de euro pe un proiect imobiliar cu apartamente, birouri, hotel şi centre auto în Expoziţiei din Bucureşti

Postat la 02 iulie 2019 182 afişări

Miliardarul Ion Ţiriac, prin Ţiriac Holdings, vrea să construiască pe terenul pe care îl deţine în zona Expoziţiei, cel mai complex proiect din zona Romexpo, care să includă 24 de clădiri cu o înălţime maximă de până la 80 de metri, potrivit documentaţiei depuse la Primăria Capitalei.

Ion Ţiriac „pariază“ sute de milioane de euro pe un proiect imobiliar cu apartamente, birouri, hotel şi centre auto în Expoziţiei din Bucureşti

Potrivit estimărilor ZF, proiectul este evaluat la câteva sute de milioane de euro, fiind de departe cel mai complex realizat de un singur investitor.

Pe terenul de aproape 70.000 mp din B-dul Expoziţiei, Ţiriac Holdings are în plan un proiect mixt, format din blocuri de locuinţe, birouri, spaţii comerciale şi servicii, printre care şi un hotel, dar şi showroomuri auto alături de activităţi conexe acestora. Mai mult, pe terenul actual al Ţiriac Holdings va fi construită una din viitoarele ieşiri ale staţiei de metrou de la Expoziţiei, astfel încât birourile vor putea fi conectate direct la aceasta. Mai mult, în plan deja este prezentată Str. Parcului ca fiind lărgită la două benzi pe sens, faţă de una singură în prezent.

Viitorul proiect este singurul care vine atât cu spaţii de birouri, cât şi o componentă rezidenţială, dar şi un hotel şi centre auto. În prezent pe terenul Expoziţiei se află două centre auto ale Ţiriac Auto - dealerul Mercedes-Benz şi cel Hyundai.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
proiect,
expozitie,
ion tiriac

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.