MUAMMAR KADHAFI A FOST CAPTURAT

Postat la 20 octombrie 2011 8 afişări

Fostul lider libian Muammar Kadhafi a fost capturat, anunţă un comandant al trupelor Consiliului Naţional de Tranziţie, informaţia fiind transmisă de presa de la Tripoli.

"Muammar Kadhafi a fost arestat. Este rănit grav, dar încă respiră", declară Mohamed Leith, unul dintre comandanţii trupelor Consiliului Naţional de Tranziţie, afirmând că l-a văzut el însuşi pe fostul lider libian.

Televiziunea Libia Liberă a afirmat că Muammar "Kadhafi a fost arestat în acelaşi timp cu fiul său, Moutassim, şi cu Mansour Daou (şeful serviciilor de securitate internă) şi Abdallah Senoussi" (şeful serviciilor de informaţii libiene).

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/muammar-kadhafi-a-fost-capturat-8886027
8886027
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.