Mona Neagoe, headhunterul care va supraveghea cel mai mare proiect de recrutare la stat “CEO privat la stat”

Postat la 16 septembrie 2011 40 afişări

Filiala locală a firmei daneze de executive search Pedersen& Partners, condusă de mai bine de cinci ani de headhunterul Mona Neagoe, 39 de ani, a câştigat prima licitaţie din proiectul de introducere a managementului privat la marile companii de stat.

Pedersen & Partners este o firmă de executive search prezentă în 41 de ţări, condusă pe piaţa locală de mai bine de cinci ani de către Mona Neagoe, absolventă a programului de MBA la IEDC - Bled School of Management (Slovenia) şi a Facultăţii de Relaţii Economice Internaţionale din cadrul ASE. Compania pe care o conduce a avut anul trecut o cifră de afaceri de 825.000 de euro, în creştere cu 16% faţă de anul anterior, potrivit datelor de la Ministerul de Finanţe. Biroul de pe piaţa locală face recrutări şi pe plan internaţional pentru ţările din regiune.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
resurse umane,
manageri,
privat,
stat,
recrutari
/actualitate/mona-neagoe-headhunterul-care-va-supraveghea-cel-mai-mare-proiect-de-recrutare-la-stat-ceo-privat-la-stat-8760813
8760813
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.