Mitingul transportatorilor: 300 au participat astăzi şi 2.500 se anunţă după referendum

Postat la 26 septembrie 2018 52 afişări

Aproximativ 300 de transportatori au participat, miercuri, între ora 9:00 şi ora 12:00, la un miting, în faţa Ministerului Transporturilor, fiind nemulţumiţi că se doreşte modificarea regulilor privind transportul de persoane. Ei ameninţă că numărul va creşte de şapte-ori, după referendum.

Mitingul transportatorilor: 300 au participat astăzi şi 2.500 se anunţă după referendum

Mitingul transportatorilor, membrii ai Confederaţiei Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România (COTAR), era programat de la ora 9:00 la ora 15:00, fiind anunţată participarea a 500 de autocare. Un miting similar este programat pentru joi, transportatorii având obţinută deja autorizaţia.

„Am avut 300 de maşini, 300 din 500, pentru că nu au mai avut unde să le bage cei de la Poliţia Rutieră, nu au avut spaţiul necesar, conform protocolului”, a declarat pentru MEDIAFAX, Ion Comuşi, vicepreşedintele Confederaţiei. Acesta s-a referit doar la numărul transportatorilor care au participat astăzi la miting.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
transportatori,
miting,
participare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.