Şova: Până la finalul acestui an, vor fi inauguraţi cel puţin 60 de kilometri de autostradă

Postat la 25 septembrie 2018 231 afişări

Ministrul Transporturilor, Lucian Şova, a declarat, marţi, că, până la finalul acestui an, vor fi inauguraţi 60 de kilometri de autostradă, iar, dacă lucrările merg bine, până la data de 31 decembrie, pot fi suplimentaţi cu 20 de kilometri.

Şova: Până la finalul acestui an, vor fi inauguraţi cel puţin 60 de kilometri de autostradă

„Estimările mele au fost făcute că am putea pune în circulaţie în jur de 60 de kilometri de autostradă, iar acest obiectiv ni-l vom atinge. Aşa cum au evoluat şantierele, apreciez, că, într-o variantă optimistă, ar putea fi vorba de până la 80 de kilometri de autostradă, pe care, până la 31 decembrie 2018, să se poată circula”, a declarat Lucian Şova, după audierile din Comisia de specialitate din Camera Deputaţilor.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
autostrada,
dan sova,
inaugurare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.