ONU se pregăteşte să trimită ajutoare umanitare într-un district din Yemen, afectat de foamete

Postat la 25 septembrie 2018 54 afişări

Organizaţia Naţiunilor Unite şi donatori individuali trimit ajutoare umanitare locuitorilor din districtul Aslam din nordul Yemenului, unde s-au găsit săteni înfometaţi care trăiesc din frunze, relatează AP.

ONU se pregăteşte să trimită ajutoare umanitare într-un district din Yemen, afectat de foamete

Oficialii responsabili caută modalităţi prin care să se asigure că ajutoarele ajung la cei care au nevoie, pe fondul înrăutăţirii crizei alimentare din Yemen

Ajutoarele au fost trimise către un district numit Aslam, unde The Associated Press a găsit recent câteva familii care mâncau frunze, datorită faptului că autorităţile locale au manipulat distribuţia ajutoarelor şi s-au opus cererilor de înfiinţare a înregistrării biometrice pentru cei care au beneficiat de asistenţă.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
yemen,
ajutoare,
trimitere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.