Inundaţiile declanşate în urma uraganului Florence ameninnţă să inunde un oraş în Carolina de Sud

Postat la 26 septembrie 2018 34 afişări

Mii de oameni din oraşul Georgetown, Carolina de Sud, au fost îndemnaţi să părăsească zona din cauza râurilor ieşite din matcă în urma uraganului Florence, apa deversată ameninţând miercuri cu inundarea mai multor cartiere ale oraşului, relatează Reuters.

Inundaţiile declanşate în urma uraganului Florence ameninnţă să inunde un oraş în Carolina de Sud

Georgetown, care stă la confluenţa râurilor Waccamaw, Great Pee Dee şi Sampit, a fost cruţată în mare măsură de furia uraganului, care a ajuns pe ţărm pe 14 septembrie ca un uragan de categoria 1 şi a ucis 46 de persoane în trei state.

Dar oraşul portuar de peste 9000 de persoane se află pe drumul pe care Serviciul Naţional de Meteorologie anunţă că s-ar putea înregistra o inundaţie semnificativă, deoarece apa deversată se scurge spre ocean.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
uragan,
inundatie,
inundatii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.