Mircea Badea urcă din nou în ring! Anunţul făcut în direct

Postat la 13 februarie 2019 42 afişări

Duelul ar urma să aibă loc la data de 19 august, la Constanţa, iar dacă ex-jucătorul roş-albilor nu acceptă provocarea, atunci Chiriţă l-ar vrea în ring pe Mircea Badea.

Mircea Badea urcă din nou în ring! Anunţul făcut în direct

 Omul de televiziune a fost recent protagonistul unei lupte în ring. A fost trimis la podea, în doar cinci secunde, de către cel recunoscut drept Tedi "Motociclistul", în realitate campion naţional Muay Thai.

 

"Azi la conferinţa de presă Oss Fighters, Daniel Chirita, antrenorul echipei Naţionale a Arţişitilor ia aruncat mănuşa lui Giani Kiriţă. Să vedem dacă acceptă provocarea. Daca nu acceptă, rămâne Mircea Badea", a scris pe pagina sa de facebook promotorul şi impresarul lui Daniel Chiriţă, Florin Stănică.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
acceptare,
mircea badea,
provocare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.