Gabriela Firea promite stimulente financiare şi în 2019: Anul trecut am dat ajutoare de 400 mil. lei

Postat la 13 februarie 2019 39 afişări

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat că stimulentele financiare acordate de municipalitate în 2018 vor fi acordate şi anul acesta, în ciuda faptului că edilul s-a plâns recent că bugetul PMB a fost tăiat. Până la 31 ianuarie, au fost acordate stimulente de 400 de milioane de lei.

Gabriela Firea promite stimulente financiare şi în 2019: Anul trecut am dat ajutoare de 400 mil. lei

„Aşa cum am promis, chiar dacă bugetul Primăriei Capitalei este diminuat din cauza unor decizii politice luate de Guvernul României, Primăria Capitalei va continuă să încurajeze natalitatea, să susţină educaţia copiilor şi să îmbunătăţească viaţa celor care fac parte din categorii sociale vulnerabile. Bucureştenii nu trebuie să suporte consecinţele unor răzbunări politice, aşa că vom face tot ce este necesar că cele şase programe, de care au beneficiat, numai anul trecut, peste 80.000 de cetăţeni, să se deruleze şi în anul 2019. Până în prezent s-au acordat stimulente financiare în valoare de peste 400 de milioane de lei”, precizează Gabriela Firea, printr-un comunicat de presă.

Cititi mai multe pe www.medaifax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ajutoare,
financiar,
promisiuni

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.