Minus 25 grade Celsius la Intorsura Buzaului si Miercurea Ciuc

Postat la 26 ianuarie 2011 17 afişări

Mercurul din termometre a coborat, miercuri dimineata, pana la minus 25,5 grade Celsius la Intorsura Buzaului, judetul Covasna, in timp ce la Miercurea Ciuc, judetul Harghita, minima a fost de minus 25 de grade Celsius.

Temperaturile au fost deosebit de scazute, miercuri dimineata, in tot judetul Covasna, meteorologii consemnand minus 25,5 grade Celsius la Intorsura Buzaului, la ora 07.50, minus 22 de grade Celsius la Sfantu Gheorghe si Targu Secuiesc, si minus 16 grade Celsius la Baraolt. Meteorologii se asteapta ca frigul sa persiste si in urmatoarele zile.

Primarul orasului Intorsura Buzaului, Leca Bancila, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX ca nu sunt probleme cu furnizarea apei potabile sau a energiei electrice. De asemenea, Bancila a afirmat ca in cursul zilei angajatii Primariei vor vizita localnicii cu probleme sociale pentru a vedea daca au lemne suficiente pentru a-si incalzi locuintele.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
ger,
temperaturi,
frig,
iarna
/actualitate/minus-25-grade-celsius-la-intorsura-buzaului-si-miercurea-ciuc-7920898
7920898
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.