Minoritatile nationale il sustin pe Iohannis

Postat la 06 noiembrie 2009 11 afişări

Liderul grupului minoritatilor din Parlament, Varujan Pambuccian, a declarat vineri, pentru MEDIAFAX, referindu-se la nominalizarea lui Liviu Negoita ca premier desemnat, ca minoritatile il vor sustine in continuare pe Klaus Iohannis, chiar atunci cand acesta va fi parasit de toti.

"Liviu Negoita este un profesionist foarte bun, avem tot respectul pentru el, cum am avut si pentru Liviu Croitoru. Problema grupului nostru este nu numai ca Klaus Iohannis este o propunere le fel de buna, dar este si reprezentantul grupului nostru", a declarat Varujan Pambuccian. El a adaugat ca, din acest punct de vedere, grupul minoritatilor il sustine pe Klaus Iohannis, chiar daca acesta va fi parasit de toti.

Varujan Pambuccian a mai spus ca nu poate sa se pronunte asupra modului in care grupul minoritatilor va vota in Parlament un guvern propus de Liviu Negoita, aratand ca o decizie in acest sens urmeaza sa fie luata de grupul minoritatilor in sedinta de luni.

Alte stiri pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Liviu Negoita,
Basescu,
Guvern,
minoritati,
Pambuccian
/actualitate/minoritatile-nationale-il-sustin-pe-iohannis-5086443
5086443
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.