Mina de cupru Baita din Bihor va fi vanduta cu 15 milioane de euro

Postat la 17 martie 2011 87 afişări

Compania australiana ElDore Mining Corporation va achizitiona in totalitate mina de cupru Baita, din judetul Bihor, platind 15 milioane de euro catre Far East & Pacific Investments, potrivit portalului de stiri Proactiveinvestors Australia.

Acordul de achizitie presupune asumarea unor datorii de pana la 1,5 milioane de euro si constituirea unui depozit de 750.000 de euro. Tranzactia urmeaza sa fie aprobata de actionari si autoritati.

Mina Baita si-a inceput activitatea in 1948, apartinand statului. Ulterior, unitatea cu o capacitate de productie de 120.000 de tone pe an a fost privatizata, dar anul trecut a fost inchisa din cauza unor probleme legate de finantare.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Mina,
Baita,
Bihor
/actualitate/mina-de-cupru-baita-din-bihor-va-fi-vanduta-cu-15-milioane-de-euro-8070739
8070739
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.