Mii de manifestanţi au protestat la Budapesta faţă de taxa pe Internet

Autor: Gaidau Ion Postat la 27 octombrie 2014 46 afişări

Mii de manifestanţi s-au adunat în centrul Budapestei, duminică seara, pentru a protesta faţă de planul Guvernului ungar de a impune o taxă pentru utilizarea Internetului.

Balazs Gulyas, fondatorul paginii de Facebook "O sută de mii împotriva taxei pe Internet", a cerut Guvernului de la Budapesta să retragă proiectul de lege.

Fidesz, partidul aflat la guvernare în Ungaria, impune tot mai multe taxe asupra oamenilor şi îşi dezamăgeşte chiar şi propriul electorat, a declarat el în faţa mulţimii adunate lângă clădirea Ministerului Economiei, în Piaţa Jozsef Nador.

Balasz Gulyas a avertizat Guvernul de la Budapesta cu organizarea unui nou protest, marţi, în cazul în care nu va retrage acest proiect de lege în termen de 48 de ore.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
UNGARIA,
GUVERN,
MANIFESTAŢIE
/actualitate/mii-de-manifestanti-au-protestat-la-budapesta-fata-de-taxa-pe-internet-13469461
13469461
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.